Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post article placeholder

Το Μάιο στο MOVIES BEST!

ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Την Κυριακή του Πάσχα, η ταινία δράσης DRAGON BLADE / ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, παραγωγής 2015 σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Λι με τους: Τζάκι Τσαν, Τζον Κιούζακ, Άντριεν Μπρόντι. Όταν ο διεφθαρμένος Ρωμαίος αυτοκράτορας Τιμπέριους διεκδικεί τον Δρόμο του Μεταξιού, έρχεται αντιμέτωπος με τους πολεμιστές του Χούο Αν και μια επίλεκτη λεγεώνα λιποτακτών Ρωμαίων στρατιωτών με αρχηγό τον Στρατηγό Λούσιους.

TO 24ΩΡΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ

Ακολουθεί στις 8/5, η κωμωδία WALK OF SHAME / TO 24ΩΡΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ, παραγωγής 2014 σε σκηνοθεσία Στίβεν Μπριλ με τους: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζέιμς Μάρντσεν, Γκίλιαν Τζέικομπς. Μια νεαρή δημοσιογράφος, μετά από μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, θα βρεθεί σε μια άγνωστη περιοχή, χωρίς χρήματα, τηλέφωνο, ή αυτοκίνητο και έχοντας 8 μόνο ώρες να διασχίσει ολόκληρη την πόλη για να πάρει τη δουλειά των ονείρων της.

ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΪΑΝ

Στις 15/5, η δραματική ταινία JACKIE & RYAN / ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΪΑΝ, παραγωγής 2015 σε σκηνοθεσία Έιμι Κανάαν Μαν με τους: Κάθριν Χέιγκλ, Μπεν Μπάρνς, Έμιλι Αλιν Λιντ, Κλέα Ντιβάλ. Ένας σύγχρονος λαθρεπιβάτης τρένων, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένος μουσικός και μια ανύπαντρη μητέρα, η οποία πασχίζει να κερδίσει την κηδεμονία της κόρης της θα αψηφήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αναπτύσσοντας μια ερωτική σχέση μεταξύ τους η οποία μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Στις 22/5, η δραματική ταινία WON’T BACK DOWN / ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, παραγωγής 2012 σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Μπάρντζ με τους: Μάγκι Τζίλενχαλ, Βαϊόλα Ντέιβις, Χόλι Χάντερ, Όσκαρ Άϊζακ. Δύο αποφασισμένες μητέρες, εκ των οποίων η μια είναι δασκάλα, θα ενώσουν τις φωνές τους για να σώσουν το σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά τους το οποίο βρίσκεται υπό διάλυση. Αντιμέτωπες με μια πανίσχυρη και απρόσωπη γραφειοκρατία, με την ομάδα γονέων και το σωματείο δασκάλων, δεν θα υποχωρήσουν σε κανένα εμπόδιο, ενώ θα ρισκάρουν τα πάντα, προκειμένου να αλλάξουν το εκπαιδευτικό σύστημα και το μέλλον των παιδιών τους. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.

PARKER

Και την τελευταία Κυριακή του μήνα (29/5), η ταινία δράσης PARKER, παραγωγής 2013 σε σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντμε τους: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Νικ Νόλτε. O Πάρκερ είναι ένας σκληροτράχηλος κλέφτης που έχει ένα μοναδικό κώδικα τιμής: Δεν κλέβει ποτέ από αυτούς που έχουν ανάγκη. Όταν του τη φέρνουν οι συνεργάτες του σε μια ληστεία τράπεζας, συμμαχεί με μια γυναίκα και αποφασίζει να πάρει την γλυκιά εκδίκηση του, κλέβοντας την λεία της νέας «δουλειάς» που έχουν βάλει στα σκαριά οι πρώην συνεργοί του… Κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ στην «μεγάλη οθόνη» του MOVIES BEST! MOVIES BEST! ΤΗΕ ΒΕST PLACE FOR MOVIES!

Accessibility Toolbar